SUPERFLEX -Active

DKK 215.00

Kategori:

Beskrivelse

SUPERFLEX – ACTIVE indeholder næringsstoffer til muskler, led, brusk og væv. Glucosamin, MSM, og chondroitinsulfat fra grønlæbet musling, er de tre byggesten der skal være tilstede i ethvert produkt der skal afhjælpe ledsmerter. Står de alene har de ikke den samme effekt, som når de anvendes sammen.

Udover disse tre vigtige byggesten er der tilsat udvalgte urter, der reducerer inflammationer, syredannelse og fjerner uønskede affaldsstoffer. Herved skabes et sundere miljø i led- og muskler for
optimal funktion og styrke. Dette kosttilskud er en af mine absolutte favoritter. Min egen gamle hund har virkelig fået fornyet vitalitet og er begyndt at løbe igen. Jeg anbefaler det vidt og bredt.

Anvendelse: Til ældre, gigtplagede og smerteplagede hunde, men også til meget aktive hunde

Boswellia Serrata udvindes fra Boswellia træet, der er endt for at reducere inflammationer, øge immuniteten, lindre stress og balancere det hormonelle system. Gurkemejerod har et meget højt indhold af antioxidanter. Dets aktive stof ”curcumin” reducerer oxidativ stress, er anti-inflammatorisk, og beskytter imod celleskade. Curcumin er højaktuel indenfor immunterapi. Grønlæbet Musling fra New Zealand har et naturligt indhold af glucosamin og kondroitin sulfate som er anerkendt for at støtte ledfunktionen. Fremmer dannelsen af brusk og bidrager til en sund ledfunktion.
Kollagén er et af de mest udbredte proteiner i kroppen, og en naturlig bestanddel af brusk, sener, ledbånd, hud, hår og negle. Vigtig for vedligehold og genopbygning af brusk, bindevæv og muskelvæv. Kollagen giver styrke og elasticitet med et naturligt indhold af glucosamin, kondroitin og hyaluron.

Mælkesyrebakterier fremmer et sundt miljø i mave- og tarmsystemet ved at tilføre gode bakterier og genoprette tarmbalancen. Probiotika er kendt for at styrke immunforsvaret og øge produktionen af B-vitamin.

Beta glukan stimulerer immunforsvaret og bekæmper infektioner. Menes at stimulere immunsystemets ”Natural-Killer-Cells” og derved hindre uønsket celledelinger (kræftceller). Bromelain kommer fra ananas og er kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber. Den lindrer ved smertetilstande.

Indhold: Glucosamin Sulfat, MSM, grønlæbet musling, kollagén, hyben, gurkemeje, russisk rod, nælde, løvetand, padderokke, alfalfa, tjørnebær, perikum, boswellia serrata, harpagorod (djævleklo), C-vitamin (syreneutral), OPC (vindruekerne ekstrakt), silica, capsicum, Bromelain enzym (min. 25GDU/g), Probiotika (EU-godkendt, vegetabilsk, fermenteret og laktose-fri min. 150mio CFU/g).

Alle ingredienser i fødevarekvalitet. Produceret i Danmark

Næringsstoffer: Vitaminer, mineraler og naturlige antioxidanter (flavonider, quercetin).

Tilsætningsstoffer: Ingen

Anbefalet daglig dosering: 1/3 måleske for hver 10kg. kropsvægt.
Medfølgende måleske indeholder 3,5 gram (strøget). Iblandes maden og evt. toppet med lidt vand el. anden væde som hunden foretrækker. Kan også oprøres i lidt olie. Anførte mængder kan fordobles i de første 2-4uger ved alvorlig ubalance. Kan gives fra 6mdr´s alderen.

Fysisk form: Pulver.

Vægt: 150 g

Opbevaring: Tørt og ved stuetemperatur eller derunder i tillukket emballage.

Indikationer: Indeholder skaldyr. Frarådes til drægtige- og diegivende tæver. Vi anbefaler at benytte Grønlæbet Musling som alternati