SUPERFLEX SENIOR – økologisk kosttilskud

kr. 249.00kr. 599.00

SUPERFLEX -SENIOR indeholder næringsstoffer til muskler, led, brusk og væv. Chitosamin (langkædede glucosaminmolekyler), MSM og grønlæbet musling er de tre byggesten, der skal være tilstede for at yde støtte til bevægapparatet, sammen med andre støtteterapier (smertestillende, vægttab, fysioterapi, waterwalker mm). Står de alene har de ikke den samme effekt, som når de anvendes sammen.

Udover disse tre vigtige byggesten er der tilsat udvalgte urter, der menes at have en reducerende effekt på inflammation. Herved er der grobund for et mere optimalt miljø i led- og muskler for optimal funktion og styrke. Dette kosttilskud er meget populært, og et af de produkter der bliver solgt flest af her på siden.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Anvendelse: Som støttende behandling til ældre, gigtplagede hunde.

Boswellia Serrata udvindes fra Boswellia træet, der er kendt for at reducere inflammationer. Gurkemejerod har et meget højt indhold af antioxidanter. Dets aktive stof curcumin  er en antioxidant.

Grønlæbet Musling fra New Zealand har et naturligt indhold af glucosamin og chondroitin sulfate som er anerkendt for at støtte ledfunktionen. Kollagén er et af de mest udbredte proteiner i kroppen, og en naturlig bestanddel af brusk, sener, ledbånd, hud, hår og negle. Vigtig for vedligehold og genopbygning af brusk, bindevæv og muskelvæv.

Mælkesyrebakterier fremmer et sundt miljø i mave- og tarmsystemet ved at tilføre gode bakterier og genoprette tarmbalancen. Probiotika er kendt for at genoprette tarmfloraen efter sygdom, der kan have bragt denne ud af balance.

Indhold:  MSM, Gurkemeje, Grønlæbet Musling (frysetørret), Bioaktiv Kollagen Peptid (marine), Valleprotein, Marietidsel, Poppel, Sølvbirk, Boswellia Serrata, Galium, Terminalia, Gotu Kola, Ginseng, Verbena, Tempeltræ, Bacopa, Tjørn, Skjolddrager, Krysantemum, Smilax, Vild Selleri, Silica, Pippali.

Alle ingredienser i fødevarekvalitet. Produceret i Danmark

Næringsstoffer: Vitaminer, mineraler og naturlige antioxidanter (flavonider, quercetin).

Tilsætningsstoffer: Ingen

Anbefalet daglig dosering: 1/3 måleske for hver 10kg. kropsvægt.
Medfølgende måleske indeholder 3,5 gram (strøget). Iblandes maden og evt. toppet med lidt vand el. anden væde som hunden foretrækker. Kan også oprøres i lidt olie. Anførte mængder kan fordobles i de første 2-4uger ved alvorlig ubalance. Kan gives fra 6mdr´s alderen.

Fysisk form: Pulver.
Indeholder: 150 g / 450 g

Opbevaring: Tørt og ved stuetemperatur eller derunder i tillukket emballage.

Indikationer: Indeholder skaldyr. Frarådes til drægtige- og diegivende tæver.

Yderligere information

Vægt 0.250 kg
Variant

,