Siden jeg blev uddannet som dyrlæge i 2006, har jeg specialiseret mig i alternativ behandling af kæledyr.

Det blev hurtigt tydeligt for mig, at der ikke var ret meget viden at hente på dette område.

Derfor har jeg måtte gøre mig mine egne erfaringer. Jeg bruger idag en bred vifte af kosttilskud, homøopatiske lægemidler, håndlavede økologiske produkter samt vejleder om hvorledes det rigtige foder kan have afgørende betydning for, vores kæledyrs helbred.

Denne store erfaringsbank er blevet til i samarbejde med dedikerede dyreejere, der har haft overskuddet til at monitorere og observere deres dyr tæt, med mig på sidelinien. Jeg er lykkelig og taknemmelig for alle de tilbagemeldinger og råd jeg har fået. Jeg tror på man som dyreejer har den bedste fornemmelse for sit kæledyr, så derfor lytter jeg meget til ejerens egen fornemmelse.

Mange af de homøopatiske lægemidler jeg har brugt med stor succes igennem årene, kan ikke købes i Danmark. Jeg har derfor valgt at have disse på lager og sælge dem i Web Shoppen så du som ejer kan få produkterne hurtigst muligt.

Mange af de produkter der ofte indgår i dele af min behandlingsstrategi, kan du finde i webshoppen. Se her.

Når jeg idag planlægger et behandlingsforsløb, optager jeg først en grundig forhistorie, udover den obligatoriske sundhedsundersøgelse jeg foretager ved hver konsultation. Alle aspekter af dit kæledyrs liv, har indflydelse på udformningen af det enkelte dyrs behandlingsplan.

Derfor er ingen behandlingsforløb helt ens. Dette er også grunden til, at man som dyrlæge desværre ikke kan komme med ét gyldent råd, der løser eksemplevis røde poter hos alle hunde. Der er alligevel nogle gode råd  under artikler, der hjælper en overvejende stor del af, de ramte kæledyr.

Holistisk Dyrlæge

Stine Luise Krogh Christensen
Gothersgade 156B, 1. sal
1123 København K

Telefon: +45 22 42 21 15
Mail: stine@holistiskdyrlaege.dk

CVR NR.: 32742572

Følg os på Facebook: @holistiskdyrlaege

Kontakt mig