SPIRULINA – økologisk kosttilskud

kr. 219.00

Spirulina er et af de såkaldte superfoods. Det er en betegnelse man bruger om fødevarer der er særligt rige på vitaminer og mineraler. Spirulina er en mikroalge indeholder over 100 forskellige næringsstoffer. Spirulina indeholder en komplet aminosyreprofil, essentielle vitaminer, mineraler og anti-oxidanter.

Spirulina er én af de ældste livsformer på jorden, og hører til gruppen af blå-grønne ferskvands alger, men de gode af slagsen. Den stærke grønne farve kommer fra indholdet af klorofyl (grøn) og phycocyanin (blå) der dannes af energi fra solen gennem fotosyntese.

Kategori:

Beskrivelse

Anvendelse: Som dagligt kosttilskud eller som støttebehandling i forbindelse med behandling af anden sygdom.

Spirulina indeholder over 60% optageligt protein, hvilket er mere end nogen anden fødevare. Desuden en komplet aminosyreprofil, essentielle vitaminer, mineraler og anti-oxidanter. Det er ikke uden grund, at ernæringseksperter kalder Spirulina for et Superfood, og anbefaler det i smoothies.

Vores Spirulina er økologisk dyrket i ferskvandsbeholdere, hvor det indsamler sollys og næringsstoffer. Den løbende kvalitetskontrol sikrer, at produktet overholder de fastlagte grænseværdier for toksiner og giftstoffer. Spirulina har en formidabel evne til, at filtrere og udrense giftstoffer. Derfor bør du altid forlange en økologisk kvalitet.

Indhold: Økologisk Spirulina (A. Platensis) i fødevarekvalitet.

Analyse: Kostfibre 8-10%, mineraler 7-13%, fedt 4-5%, protein 60-63%, kulhydrat 16-20%

Næringsstoffer: Vitaminer, mineraler, aminosyrer, gammalinolensyre, klorofyl, phycocyanin, carotenoider (anti-oxidanter)

Tilsætningsstoffer: Ingen.

Anbefalet daglig dosering: 1-2 tabletter dagligt pr. 10 kg kropsvægt.

Gives oralt eller oveni maden. Anførte mængder kan fordobles i de første 2-4uger ved alvorlig ubalance. Kan gives fra hvalpestadiet og resten af livet.

Indhold: 300 tabletter

Opbevaring: Tørt og ved stuetemperatur eller derunder i tillukket emballage.

 

Yderligere information

Vægt 0.250 kg