SLIPPERY ELM – vildthøstet kosttilskud

kr. 179.00

Rød elmebark er et produkt der er kendt for slimhindebeskyttende egenskaber. Jeg bruger den med stor succes i min praksis, som supplement til behandling af mave-tarm lidelser uanset årsag. Den er primært kendt som et middel imod diarré og forstoppelse og irritationstilstande i mavetarmsystemet.

Slippery elm får en geléagtig konsistens når det opløses i vand. Det danner en beskyttende hinde, der ved indtagelse smører mund, hals, og tarmsystemet.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Anvendelse: Som supplement til konventionel behandling, hvor den understøtter slimhinden ved opkast, ved irritationer i spiserør, mave og tarme, ved forstoppelse og diarre. Kan også lindre det irriterede svælg der kommer ved kennelhoste.

Slippery Elm er bæredygtigt vildtsamlet i Appalacherne, som strækker sig fra det østlige Canada til USA. Det er kun inderbarken som anvendes, og efter indsamling bliver det skånsomt tørret, renset og fint formalet.

Det anbefales at Slippery Elm tilsættes i varmt vand under omrøring. Herved undgår du sammenklumpning og får en mere homogen og virksom blanding. Brug ½ – 1 måleske til en kop vand. Lad trække i 10 min og hæld blandingen oveni hundens mad. Mange hunde drikker også gerne denne blanding direkte af en skål.

Indhold: Slippery Elm (ulmi rubrae cortex) også kaldet Elmebark eller Rød Elm. Vildtsamlet i Canada.

Næringsstoffer: Vitamin B-1, B-2, B-3, C, calcium, jern, magnesium, mangan, fosfor, kalium, selén, krom, zink og plantestofferne D-Galactose, Alpha/Beta-Sitosterol, Campesterol, naturlige anti-oxidanter.

Tilsætningsstoffer: Ingen

Anbefalet daglig dosering: ca.½ måleske for hver 10kg kropsvægt.
Medfølgende måleske indeholder ca. 1,25gram (strøget) der tilsættes i varmt vand under omrøring. Lad hvile 5-10min og hæld over maden. Anbefales til hvalpe, voksne og seniorer

Fysisk form: Pulver.

Emballage: 60 g

Opbevaring: Tørt og ved stuetemperatur eller derunder i tætlukket emballage.

Yderligere information

Vægt 0.250 kg