PAIKKA RECOVERY VINTERDRAGT, grå

kr. 449.00kr. 569.00

Paikka Recovery vinterdragt er til hunden, der har brug for ekstra varme. Den er velegnet til gåturen, fx under regnfrakken – den er også velegnet til at give din hund på i en kold bil, eller til at hjælpe hunden med en langsom nedkøling efter en hård træning.

Dragten er lavet i et uld-mix, så hunden får de bedste egenskaber fra uld: varme, fugttransporterende og lugtabsorberende. Derudover har den en FIR membran, som er varmereflekterende. Syet i et elastisk og behageligt materiale, som giver fri bevægelighed. Find størrelsen, der passer til din hund ud fra målskemaet på sidste billede.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Materialer: Skal: 70% akryl, 30% uld. Fór: 55% bomuld, 37% graphen, 8% elastan.
Rengøring: Håndvaskes. Vaskemiddel til uld anbefales. Ingen blegemiddel, ingen kemisk vask, ingen tørretumbler, stryg eller brug ikke skyllemidler.

* FIR-stof brugt på PAIKKA-produkter er blevet omhyggeligt testet for dets egenskaber (FIR-strålingsegenskaber, antibakteriel funktion, fugtabsorption, dissipation af statisk elektricitet, UV-absorption og kemisk sikkerhed, dvs. standard 100 af OEKO-TEX). Bemærk venligst, at vi basere antagelsen om mulige biologiske effekter af FIR-stof på tilgængeligt forskningsmateriale af FIR-tekstiler på menneskekroppen.

Designet i Helsinki, Finland.
Ansvarligt fremstillet i Kina.

Yderligere information

Variant

, , , , , , , ,