ØKO Potespray- specialspray til poter og hud

kr. 115.00

Denne økologiske, håndfremstillede, antifungale spray er udviklet til behandling af svampeinfektioner i huden og i øregangen.

Den er fremstillet af udtræk af øko oregano, der har en utrolig effektiv virkning overfor svamp. Den indeholder også økologisk æbleedikke der med sin sure pH, ændrer hudens miljø så svampene ikke længere kan eksistere.

Øko Antifungal spray indeholder desuden også Ipe Roxo. Dette er et planteekstrakt fra barken af træet Tecoma Impetiginosa fra Sydamerika. Man mener denne bark er blevet brugt af Inkaerne til behandling af mange forskellige lidelser.

Kategori:

Beskrivelse

Anvendelse:
Kan anvendes på områder med svamp, såsom imellem poterne, på læbefolden eller på mindre hudområder samt på øreflapperne.

Dosering:
Der pumpes/sprayes 3-5 gange dagligt på huden i mindst fem dage. I ørerne skrues pumpen af og der hældes lidt af væsken direkte ned i øret. Der masseres efterfølgende grundigt på den del af ørebrusken, der hæfter på selve hovedet. Kun således sikrer man sig, at væsken når helt ned i bunden af øret. En gang dagligt i fem til syv dage.

Indeholder:
Øko oregano og rosmarin udtrukket i olivenolie, øko ufiltreret æbleeddike, glycerin, mælkesyre, øko jojobaolie,  økologiske kamillevand destilleret fra kamilleblomster,  wich hazel udtrukket i alkohol.

100ml

Yderligere information

Vægt 0.250 kg