Der er desværre rigtig mange katte der udvikler diabetes, også kendt som sukkersyge. Jeg har en grim mistanke om, at det skyldes forkert fodring.

Når man i bedste mening køber et fuldfoder, er de stort set alle fyldt med kulhydrater, som katte i virkeligheden slet ikke skal have. Vi er alle blevet opdraget til at tro, at katte har brug for kulhydrater og har derfor accepteret de vedtagne retningslinier der er, for næringsindholdet og fordelingen heraf i kattens tørfoder

Det er faktisk ret vildt så langt man kan komme med behandling af sukkersyge hos katte, alene med kosten.

Ved at droppe tørkost helt og skifte over til vådmad (dem i foliebakker) og supplere med et homøopatisk middel, har jeg rigtig gode erfaringer, med at stabilisere og ikke mindst reducere det høje blodsukker .

De typer af mad du går efter skal kun indeholde kød, fisk, vand og bouillon .

Der må IKKE være kornprodukter eller tilsat sukker.

Har din kat ikke sukkersyge, vil jeg opfordre dig til at skifte foder til enten råfodring eller et tørfoder hvor kulhydrat kun er en meget lille del af indholdet. Der findes tørkost hvor der primært er kød eller fisk i. Det er klart at foretrække, fremfor konventionelt tørkost.

Vil du høre mere, så tag endelig kontakt .

Kh Stine 💗💗💗